stempel ZHou Klassiek Chinese Schilderles in Den Haag

Schilderles

Locatie

De lessen vinden wekelijks plaats in overleg met de docent in Het Chinees Cultureel Centrum: Spui 186, 2511 BW Den Haag of in zijn Atelier: Laakkade 313, 2521 XR Den Haag.

Cursussen

In september 2022 start weer een nieuwe cursus in Het Chinees Cultureel Centrum in Den Haag. Voor nadere informatie klik op onderstaande link:

 CursusinfoVideo-impressie: Zhou Le Sheng aan het werk

Benodigdheden

De lessen zijn inclusief alle teken- en schilderbenodigdheden, zoals: penselen, inkt, rijstpapier, chinese verf.

Lesmethode

De docent maakt tijdens de les een schilderstuk uit de klassieke Chinese schilderkunst en demonstreert de penseelvoering, type penseel, kleur menging, compositie e.d. Daarna kunnen de cursisten het aangebodene tijdens de les ter plaatse oefenen. Cursisten wordt aangeraden ook thuis te oefenen, zodat de vooruitgang optimaal zal zijn.

Proefles

Toekomstige cursisten kunnen éénmalig een gratis proefles volgen. De daarbij benodigde (hulp)middelen worden door de docent ter beschikking gesteld.

Opzegtermijn

De cursist heeft de mogelijkheid tot opzegging van de lessen. De opzegging gaat in op de 1e van de maand, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Het niet bijwonen van lessen door ziekte, vakantie e.d. geeft geen recht op vermindering van de maandelijkse cursusgelden. De docent mag door overmacht of ziekte per cursusjaar 3 keer afwezig zijn, de daardoor gemist lessen kunnen niet worden ingehaald en er is geen restitutie van lesgeld.